Yahoo! Vejret til iPhone hurtig gennemgang

Yahoo! Vejret blev udgivet i morges til iOS, og vi må sige, det er fantastisk. Virksomheden har glimrende tappet det Flickr samfund for billeder, der bruges i app, sammen med nice, letvægts typografi.

Den app trækker i din placering, når du giver det tilladelse til at gøre det, og kombinere det med tid og vejrforhold, vil det derefter vælge billeder til at vise i baggrunden af din placering, der næsten matcher alle disse parametre. Hvis det er natlige og snedækkede, vil du sandsynligvis få et billede af et sted et sted i nærheden af dig taget under lignende forhold. Træk op på skærmen, og du får en timeprognose for dagen, samt en fem-dages prognose, og andre detaljer som vindniveau, fugtighed, synlighed, vejrkort, og endda solopgang / solnedgang detaljer. Det hele ser rigtig godt ud.

Drej telefonen vandret, og du får den smukke Flickr billeder, som du kan knalde igennem. Jo flere byer du har gemt, jo flere billeder kan du se.

Apples Vejr app trækker det data fra Yahoo!, så mens du måske tror, at en dedikeret vejr app fra virksomheden er mærkeligt ved første øjekast, men Yahoo! har været en del af iOS siden 2007. Med den nye app nu tilgængelig, er det svært ikke at ønske, at det blot kunne erstatte standard vejr app på iPhone, som virkelig fungerer mere som en widget. Det er så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *