Robin Wright: Hollywood er svært, hvis du har integritet

Robin Wright mener, at Hollywood er et vanskeligt sted “hvis du har integritet.”

House of Cards stjerne nægtede at tage “kone og arm candy ” roller, som ville have hævet hendes profil, og i stedet koncentrere sig om at hæve sin datter Dylan, 23, og søn Hopper, 20, med ex-mand Sean Penn, mens de venter på en ordentligt engagerende rolle at spille.

“Hollywood er svært at navigere, hvis du har integritet, så jeg valgte ikke at arbejde, hvis der ikke var nok at gøre i en rolle, som ikke har at gøre med rollens størrelse. Hvis der ikke er noget for mig at gøre som skuespiller, det er frustrerende … Jeg vil hellere gå arbejde på en underordnet arbejdskraft job, hvor jeg rent faktisk kan få mine hænder beskidte,” sagde hun.

Den 48-årige skuespiller indrømmer hendes beslutning om at stå tilbage havde en indflydelse på hende, tilføjer, “I en vis forstand gør det ondt, fordi du er ligesom, ‘Jeg ønsker at spille også!’ Jeg vil bare ikke spille sådan. Jeg er ikke deroppe med Kate Winslet og Julia Roberts. Jeg sælger ikke billetter. Jeg har vidst, at i lang tid.”

Robin – som nu er forlovet for at blive gift med Ben Foster – sagde også, at hun havde overvejet plastikkirurgi. “Jeg var virkelig overvejer, at ting, fordi i Hollywood presset er der. Du må hellere løfte det ansigt og pumpe de læber og vandre de bryster! Og jeg tænkte: ‘Det vil jeg ikke. Jeg bliver ældre. Jeg vil have rynker! ” indrømmede hun.

Selv om hun ikke har valgt fuld kirurgi, Robin har tidligere indrømmet, at hun har “den mindste drys af Botox to gange om året.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *