Philip Seymour Hoffman vil ikke blive vist via CGI i ‘Mockingjay’

Philip Seymour HoffmanPhilip Seymour Hoffman vil ikke blive digitalt genskabt til at blive vist i The Hunger Games: Mockingjay Del 1.

Skuespilleren tragisk døde i februar af en heroin overdosis, før han kunne fuldføre sci-fi film og instruktør Francis Lawrence er fast besluttet på at medtage stjernen i de scener, han ikke kunne fuldføre, men vil ikke nøjes med digitalt at forbedre sit billede i filmen.

“Vi afsluttede størstedelen af hans arbejde. Jeg tror, han har haft otte til ti dage tilbage af vores kalender. I de fleste af disse scener, havde Phil ikke nogen dialog. Vi sætter ham ind i de scener, men vi bruger kun rigtige optagelser. Vi er ikke at skabe noget digitalt eller en robot version af ham,” sagde han.

Kort efter sin bortgang, studio Lionsgate, der gør filmene, sagde Philip ville blive genskabt til scener ved hjælp af CGI effekter. Producer Nina Jacobson sagde, at de kan give nogle af stjernens karakter, Plutarch Heavensbee’s, linjer til andre tegn, men sagde, at ville ske “kun under omstændigheder, at vi er i stand til at gøre det uden at underminere hensigten med scenen .”

Lionsgate også udgivet det første billede af Philip i filmen i dag, som ser hans karakter sidder ved siden af præsident Coin, spillet af Julianne Moore, med et skævt smil på hans ansigt.

The Hunger Games: Mockingjay Del 1 stjernespækket Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson og Liam Hemsworth er indstillet til udgivelse på November 21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *