Opskrift: Tropisk kylling polenta kager

Denne opskrift på tropisk kylling polenta kager er en du kan for det meste forberede dage i forvejen, hvilket gør det til en bekvem midt på ugen måltid. Du skal blot koge kyllingebryster og forberede polenta, sætte både i deres egne forseglede beholdere, og bringe dem ud, når du ønsker at gøre denne parabol. Hvis du ender med ekstra polenta kager, bruge dem til at gøre “grillet ost sandwich.” Alvorligt, de er awesome. Videre til opskriften:

Ingredienser:

Tropisk kylling:

3 kyllingebryster, makuleret (se prep)
1/2 ananas (2 kopper), blandet i en puré
2 Spsk balsamicoeddike
1 tsk limesaft
1/4 tsk havsalt
Polenta:

1,5 kopper kylling eller grøntsagslager
1 kopper polenta (groft formalet gult majsmel)
1 spsk olivenolie
Valgfrit: 1/4 kop revet parmesan
Retninger:

Bring 4 kopper vand i kog med en teskefuld salt. Når kogning, drop i kylling og kog i 15 minutter. Sæt til side til afkøling, og derefter makulere.

Pisk sammen ananas puré, balsamico, limesaft og salt, indtil godt blandet og skummende. Ød med kylling og chill indtil klar til at spise.

I en medium gryde, bringe bestanden i kog ved høj varme.

Mens konstant whisking med den ene hånd, langsomt ryste i majsmel i en tynd strøm med den anden. Sænk varmen til medium og kog, omrøring ofte, indtil polenta tykkere til en havregryn konsistens, omkring 20 minutter. Nogle gange er det nødvendigt at tilføje mere væske, hvis det bliver for tykt. Skrab bunden og siderne under tilberedningen for at forhindre polenta i at sidde fast. Når du er færdig, rør i olivenolie.

Polenta kager opskrift

Tillad polenta at køle, og derefter danne 3-tommer runde polenta patties. Cook polenta kager i en let olieret gryde over medium-høj varme i tre minutter hver side eller indtil let brunet.

At tjene, placere en varm polenta kage på middagstallerken. Top med 3/4 kop marineret kylling. Smid en salat eller nogle sorte bønner på siden, og du har et måltid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *