Opskrift: Summer Berry Muffins

Det er tid til friske bær! En af mine foretrukne nogensinde weekend morgenmad (okay, de fleste weekend morgenmad er min favorit) er en dejlig varm blåbær muffin. Eller et par stykker. Og ja, der er masser af blandinger og bagerier rundt, der vil tilslutte min morgenmad op lige for bare en lille smule tid og penge, men jeg er stadig fast overbevist om, at alt smager bedre, når det kommer fra min personlige ovn.

Disse muffins er en tilpasning af en opskrift fra Butter Queen Paula Deen – da jeg gik til at købe blåbær i denne uge, var der nogle hindbær, som jeg bare ikke kunne modstå. Jeg har tilføjet en streusel topping opskrift findes på Chowhound opslagstavle for en lille smule ekstra sødme og stykket. Og før du spørger, spiste jeg ikke muffins lige ud af min tæller – der er en plade under der. Det er bare klart. Jeg sværger.

Blåbær Muffins med Streusel Topping

Muffin ingredienser
:

2 kopper AP mel
2 spsk bagepulver
1/2 kop sukker
1 pind usaltet smør, smeltet
1 æg, lidt slået
3/4 kop sødmælk
3/4 kop friske blåbær
3/4 kop friske hindbær

Streusel Inredients
:

1/2 kop AP mel
1/2 kop smør (den koldere, jo bedre)
1/2 kop pakket lys brun sukker
1/2 tsk kanel
Under forberedelse:
Forvarm ovnen til 350 og forberede en muffin tin enten ved at sætte i liners eller smøre det.

For at gøre muffins, bland mel, bagepulver og sukker i en skål. I en anden skål, kombinere smør, æg og mælk. Hæld de våde ingredienser i skålen af tørre ingredienser og bland bare for at kombinere – du vil have dejen til at være lidt klumpet. Alvorligt. Fold i bær (forsigtigt!) og hæld dejen i muffin kopper.

For at gøre streusel, kombinere mel, brun sukker, kanel og salt i en skål. Drop i smørret og kombinere med dine hænder til at gøre en smuldrende, stenet blanding. Drys streusel på toppen af muffins og læg dem i ovnen.

Bages i 20 til 25 minutter, indtil muffins er kogt igennem, og tjene varm og med en masse smør, som en hyldest til Ms Deen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *