Opskrift: Koreanske korte ribben med Marinade

Jeg er en stor fan af korte ribben, og også nyde en god marinade. Der er bare noget om den måde et par vigtige ingredienser kan helt forbedre smagen af kød efter at have forladt det at sidde i et stykke tid i køleskabet. Koreanske korte ribben er et godt eksempel. Typisk marinaden har en håndfuld ingredienser, og du kan smage hver enkelt i det endelige resultat. Her er en opskrift på koreansk-stil korte ribben, med en stor marinade, der smager absolut lækkert:

Ingredienser

Marinaden:

1/4 kop reduceret natrium sojasauce
2 Spsk brunt sukker
4 stilke hakkede grønne løg
1 spsk olivenolie
2 spsk sesamolie
3 fed hvidløg, hakket
2 spsk ris eddike

Korte ribben:

1,5 pounds oksekød korte ribben
8 ounce kylling eller grøntsagslager
Under forberedelse:

Kombiner alle marinaden ingredienser i en forseglelig glas eller plastbeholder

Cross skære ribbenene i 1-tommer tykke plader (du kan også have slagteren gøre dette for dig, når du køber dem)

Tilføj ribben til marinaden, og pels dem jævnt. Seal beholderen og lad marinaden gøre sin ting i mindst 2 timer (jeg anbefaler at gøre dette en dag i forvejen, hvilket giver kødet 24 timer til marinere.)

Koreanske korte ribben marinade

Arranger de korte ribben i en stor sauterpande (med låg) på medium-høj varme, og ætse ribbenene i 3 minutter på hver side.

Hæld de resterende marinade i sauter pan, sammen med bestanden, og dække med låg. Bring varmen ned til medium-lav og lad det koge i 15 minutter.

Tag låget af, og lad det koge i 5 minutter mere. Væsken vil blive tykkere og reducere. Når tiden er inde, skal du fjerne ribbenene og sætte på et fad og dække løst med folie, indtil klar til at spise. Serveres saucen på siden som en sovs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *