Mors dag Giveaway: LG Optimus G Pro

Det er rigtigt, vi giver væk en helt ny LG Optimus G Pro for Mors Dag! Efter alt, er det tid til at takke mødre i dit liv for deres hårde arbejde, og LG Optimus G Pro er bare telefonen til at gøre det med. Faktisk er her et par grunde til, at vi tror, hun vil elske det:

LG Optimus G Pro sport en 13 megapixel kamera, lade mor fange alle de vigtige og improviserede familie øjeblikke, og indeholder funktioner som VR Panorama, Cheese Shutter, og Time Catch Shot.
Den har en 5,5″ skærm. Det sætter det næsten i tablet område. Mini tablet, hvis du vil. Så ser videoer, læse bøger, og surfe på nettet er gjort uden at skulle lide gennem bittesmå skrifttyper.
Enheden har næsten ingen kant. Det holder den tynd og nem at holde på trods af den større skærmstørrelse. Meget behagelig i hånden.
LG Optimus G Pro kan fås for 199,99 dollar med toårig kontrakt fra AT&T, men vi giver dig mulighed for at vinde en lige her fra Gear Live, takket være AT&T. Så hvordan kan du indtaste for at vinde? Du skal blot bruge widget nedenfor for at holde styr på dine poster! Vi har mange måder, du kan komme ind på, men afkryds ikke noget, du ikke rent faktisk udfører. Hvis du gør det, vil du blive elimineret:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *