Leonardo DiCaprio’s Venner opfordrer ham til at tage en pause?

Leonardo DiCaprio har efter sigende “brændt” sig ud.

Wolf of Wall Street stjerne har fået at vide at bremse af sine venner, som de frygter hans hektiske arbejde tidsplan har en negativ indvirkning på hans helbred og personlige liv. “Leo har arbejdet som en dæmon i løbet af de sidste tre år – og det er nu begyndt at komme tilbage og hjemsøge ham. Han er temmelig udbrændt i øjeblikket og lider af søvnløshed fra at presse sig selv så hårdt. Alle er tigger Leo til at bremse, men han er bare meget fokuseret på at gøre en masse penge lige nu – til udelukkelse af næsten alt andet,” en kilde sagde.

Men det ser ud til den 39-årige skuespiller har investeret sine penge klogt, da han for nylig brugt $ 10 millioner på en ny fire-værelses lejlighed i New York. Han har også sprøjtet ud 8 millioner dollars på en lejlighed ved siden af en $ 4 millioner hjem, han allerede ejer i den miljøvenlige 2 River Terrace i Battery Park City i sidste måned. Og i februar brugte han 5,2 millioner dollars på et palæ med seks soveværelser i Palm Springs, Californien.

I mellemtiden har Leonardo – der blev nomineret til en Oscar sidste år – allerede fået et andet projekt linet op til senere på året, da han efter sigende har tilmeldt sig stjerne i The Revenant, som vil starte produktionen i november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *