Julianne Moore: Hollywood kan få dig til at føle dig tom

Julianne Moore mener, at Hollywood livsstil kan efterlade folk følelse “tom.”

Den 53-årige skuespillerinde stjerner i David Cronenberg’s seneste film Maps to the Stars som hensynsløs Havana Segrand, en falmende stjerne, der bor blandt Hollywood elite, og indrømmer karakter viser, hvad der kan gå galt i filmen .

“Åh, jeg vil ikke sige, at hun er et monster, selv om det er sandt, hun opfører sig uhyrligt til tider. Hun er en af disse skabninger, der er meget almindelige i vores branche, idet alle hendes selvværd og bekræftelse er projiceret udefra i modsætning til indeni. Og jo længere du lever den slags livsstil, jo mere tom bliver du, indtil der kommer et punkt, når du bare implodere,” sagde hun til The Guardian.

Moore – der er gift med Bart Freundlich med hvem hun har søn Caleb og datter Liv – siger også, at filmindustrien er for alder besat, noget hun nægter at abonnere på: “Du ved, måske det er en fare i ethvert erhverv. Men i filmbranchen er det forhøjet, fordi det hele er bundet op med dit ansigt, og hvordan du ser ud og verdens opfattelse af det. Men de eneste, der kan bekræfte, at du er din familie. Det er dem, der er tæt på dig. De er de eneste, der virkelig kan se dig.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *