Interviewet nu tilgængelig, $ 5,99 til leje, $ 14,99 til at købe

Interviewet, filmen udgivelse, der har været i centrum for mediernes hysteri for den seneste uge, er nu tilgængelig for at streame fra komfort i dit hjem efter at have sin teatralske frigivelse trukket. Du kan stadig fange filmen i biografer starter i morgen, juledag, men du vil kun finde det i 300 udvalgte uafhængige teatre. For at nå masserne besluttede Sony at indgå partnerskab med Xbox Video, YouTube og Google Play sammen med sit eget SeeTheInterview.com websted om streaming af funktionen til potentielle seeres hjem.

For så vidt angår prissætning går, kan du leje Interviewet for $ 5,99, eller købe det for $ 14,99. Vil du holde øje?

“Selvfølgelig var det fristende at håbe, at noget andet ville ske for at sikre denne film så dagens lys,” skrev Googles Chief Legal Officer David Drummond. “Men efter at have diskuteret alle de spørgsmål, Sony og Google enige om, at vi ikke kunne sidde på sidelinjen og give en håndfuld mennesker til at bestemme grænserne for ytringsfriheden i et andet land (uanset hvor dumt indholdet kan være).”

“I USA er ytringsfrihed et grundlæggende princip, der er beskyttet af loven,” skrev Brad Evans, Microsofts generaladvokat. “Vores forfatning garanterer hver person ret til at beslutte, hvilke bøger at læse, hvilke film at se, og selv hvilke spil at spille. århundrede er der ikke noget vigtigere sted for denne ret end på internettet. Efter en gennemgribende tanke besluttede vi at stå op med Sony og arbejde sammen med andre for at sikre, at ytringsfriheden sejrer over cyber-terrorisme.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *