Hvordan man laver hjemmelavet smør (opskrift!)

Denne weekend købte vi en KitchenAid Professional 5 mixer. Jeg har ønsket en af disse blandere i årevis, men de er dyre, og jeg ønskede ikke at bruge pengene. Da det viser sig, vi købte dette bruges på Craigslist for $ 130 (som ophidser mig nok til at tilføje det til dette indlæg.) Det var oprindeligt opført for $ 200 (og retails for over $ 400,), og jeg er meget stolt over at have forhandlet (med en vis bistand) til den endelige pris.

Efter at vi fik mixeren og bragte den hjem, følte vi, at vi straks skulle begynde at bruge den på grund af spændingen. Men vi havde brug for at gøre nogle shopping og havde ikke meget tid lige da. Jeg huskede, at vi havde nogle tunge fløde i køleskabet, at Andru købt til vores kaffe. Vi følger normalt en Paleo kost og denne creme, fra græs fodret køer, er en acceptabel del af programmet. Når det er sagt, i denne måned er jeg efter Whole30-programmet, og det tillader ikke nogen mejeri undtagen smør fra græs fodret køer. Jeg vidste smør, at smør er lavet af churning fløde, men jeg troede med sikkerhed, at der var mere i det end det.

Ren Eire økologisk tung creme

Jeg søgte online og fandt nogle retningslinjer, og det så simpelt. Alt du behøver er fløde, og en mixer! Jeg hældte cremen i røreskålen og vendte gradvist mixeren op til høj. Den tunge fløde begyndte at blive til, hvad der lignede flødeskum. De instruktioner, jeg fulgte sagde at bare holde på blanding, så jeg gjorde (selv om tanken om at komme ind i, at flødeskum var fristende at stoppe!) Efter blot endnu et minut af blanding, farven på cremen bliver gul, og der var væske i skålen igen med langt mere fast bidder af smør. Jeg har lavet smør!

Hjemmelavet smør

Der var stadig et sidste skridt. Du er nødt til at dræne væsken, og pakke smørret stramt sammen. Skyl det derefter under koldt rindende vand, indtil vandet er klart. Dette sidste trin fjerner enhver sidste bid af mælken, som kan gøre dit smør forkæle, hvis venstre i. Jeg brugte ikke en ostelærred eller nogen fancy Sur La Table gadgets til at pakke smør sammen – jeg tog det bare i mine hænder og pressede det sammen og kørte det under vand.

Når dette var gjort, jeg sætter det i en overdækket beholder og lagde den i køleskabet. Det bør vare lige så længe som det smør, du normalt ville købe i købmanden. Jeg har brugt vores smør et par gange allerede, og jeg føler mig temmelig stolt af mig selv. Jeg tror, vi vil nu gøre nogle flavored og krydret butters og se, hvordan de viser sig.

Har du nogensinde lavet smør derhjemme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *