Evan Rachel Wood sagsøges for 30 millioner dollars

Evan Rachel Wood er efter sigende at blive sagsøgt for $ 30 millioner af producenterne for efterfølgeren af 10 ting jeg hader ved dig.

Den 26-årige skuespiller bakkes ud af 10 Ting jeg hader om livet og står over for sagsanlæg fra LLC, der indgav en retssag juni 5 efter produktionen blev lukket ned i januar 2013 for det projekt, som hun underskrev den i 2012, ifølge Deadline.com.

Virksomheden ønsker 20 millioner dollars i tabt overskud, $ 5 millioner i særlige skader, 6 millioner dollars i egenkapitalinvesteringer og $ 500.000 i tabte finansieringsomkostninger. Producenter hævder skuespillerinden fortalte virksomheden i februar 2013, at hun var “ude af stand til og uvillige til at fortsætte” med optagelserne, og “ville være i stand til at genoptage ” indtil november 2013, før hun valgte at “gå ud på projektet.”

Skuespillerinden repræsentanter benægte forseelser fra hendes side og beskylde producenterne for at bruge “mobning taktik”:

“Retssagen er absurd og blot en mobning taktik fra økonomisk urolige producenter. Produktionen lukkede i februar 2013, da producenterne løb tør for penge. Selv efter dette, Evan enige om at genoptage produktionen i november 2013, på hvilket tidspunkt producenterne sagde, at de ville have ryddet op i deres spørgsmål. Producenterne kunne dog stadig ikke tage sig sammen, og de betalte heller ikke Evan penge, der skyldtes. Gentagne efterfølgende løfter fra producenterne om at genoptage produktionen og betale Evan viste sig også at være falsk. Nok er nok. Producenterne, ikke Evan, har misligholdt kontrakten.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *