Elizabeth Olsen nervøs for hovedrollen i ‘Avengers: Age of Ultron’

Elizabeth Olsen er nervøs for hovedrollen i Avengers: Age of Ultron.

Den 25-årige skuespiller er en af de nye stjerner til at deltage i støbt af superhelte film – hvor hun vil spille Scarlett Witch, sammen med nytilkomne Aaron Taylor-Johnson, der vil skildre Quicksilver – og bekymringer, hun har ikke haft den samme mulighed for karakter udvikling som tilbagevendende stemmer medlemmer.

“Det er skræmmende at gå ind i en produktion, hvor alle har deres karakterer fuldt konkretiseret, og de kender deres svagheder, og de har deres komedie. Aaron og jeg har ikke rigtig den luksus af tid til at udvikle dem,” sagde hun.

Den tilbagevendende stemmer omfatter Robert Downey Jr. som Iron Man, Chris Hemsworth som Thor, Mark Ruffalo som The Hulk, Chris Evans som Captain America, Scarlett Johansson som Black Widow, Jeremy Renner som Hawkeye og Samuel L. Jackson som Nick Fury.

Elizabeth tilføjede, at hun ikke kan vente på den fulde stemmer til at mødes for pressen skudt for at fremme filmen. “Jeg er så begejstret for, at det skal ske. Jeg har virkelig så meget sjov,” tilføjede hun.

Den Godzilla skuespiller er også glad for at komme til at arbejde med instruktøren Joss Whedon på projektet, på grund af hans entusiasme og den måde, han kan lide at lade tegn udvikle sig naturligt: “Jeg er unik i denne verden, og så er det sjovt at gøre, hvad jeg kommer til at gøre, fordi det er anderledes. Og jeg tror, det er også sjovt for Joss, fordi vi udvikler og skaber noget sammen, og han bliver virkelig begejstret for det .”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *