“Crazy In Love” var “Perfect Fit” for ’50 Shades’ Trailer

Støvler siger Beyonce’s “Crazy In Love” var den perfekte pasform til de 50 Shades Of Grey trailer.

Produceren – der skabte trailerens soundtrack (set efter springet) – valgte at omarbejde sangerens hi-tempo hymne til en langsommere, mere lummer melodi og siger, at det var det bedste valg for S&M-filmen.

“Det passer bare. Jeg kan godt lide at tænke på mig selv som mere end bare en producent. Jeg ser på, hvad vi gjorde for traileren og denne version af sangen er, meget efter min mening, en score. Det var noget, jeg bevidst scorede. Når det kommer til de ting, Bey og jeg gør, vil jeg aldrig tale for hende, men jeg tror, at hun dræbte det. Hun dræbte den bare. Den acapellas, at hun gjorde giver mig kuldegysninger, så det er virkelig dope,” sagde han.

Boots mener også Beyonce’s sang er den perfekte akkompagnement til pikant film, der fortæller historien om, hvordan jomfruelige Anastasia Steele falder for bondage-elskende milliardær Christian Grey: “Jeg tror, at forelskelse kan gøre dig gøre skøre s ** t. Det var ånden i den oprindelige sang i første omgang, vi vendt det, og det slags blev en hel ting. Dette er første gang, jeg nogensinde har arbejdet på en trailer.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *