Contest: MUG Root Beer Giveaway

Vi er mindre end en uge fra fars dag, og jeg kan lugte trækul allerede. Mens nogle kan hovedet ud til en dejlig steakhouse for en særlig middag for far, tonsvis af os vil blive samlet omkring en grill gør det selv. Mine venner på Mug Root Beer ønsker at bidrage til at gøre alle denne sommers BBQs en kulinarisk triumf for dig.

Fra i dag til søndag kl 8:00 Eastern, kommentere denne post om din mest mindeværdige “far” øjeblik. Dukkede din far op til det førnævnte bøfhus i en hawaiiansk skjorte og klipklappere? Måske din vens far trådte ind for at redde den dag, når en biltur gik dårligt, eller din onkels BBQ gik op i en blis af kød herlighed. Jeg vil høre om det! Jeg vil vælge fem af de mest mindeværdige BBQ historier, som du alle deler, og vinderne vil hver modtage en præmiepakke, der indeholder den fantastiske opskrift på MUG Root Beer Southern Specialty Brew-B-Q sauce (og saucen er awesome – jeg fik en kopi af opskriften og lavet nogle i går aftes) og alle ingredienserne til at starte, i en isoleret MUG taske med et krus forklæde.

Læg dem på mig gutter – Jeg vil høre din far historier!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *