Coconut Kardemomme Rice Budding opskrift

Jeg er en absolut sucker for risengrød, mest fordi jeg har fundet det til altid at være temmelig lækker, uanset kilden. Uanset om det er noget bestilt på en New York diner, en indisk restaurant, eller købt i supermarkedet i en Kozy Shack plast badekar, hvis jeg ser det som en mulighed, jeg plejer at få det. Denne risengrød opskrift er tilpasset fra Monica Bhide, der foreslår at servere det med frisk mango. Selv om det er godt, opskriften ikke stå op på egen hånd så godt, som kokos og kardemomme bringe noget rart og anderledes til bordet, uden at ændre den samlede godhed.

Kokos kardemomme Risengrød

Serverer 2-4

Ingredienser

1/4 til 1/2 tsk pre-ground kardemomme pulver
3 kopper sødmælk
2-3 spsk sukker eller 3 spsk sødet kondenseret mælk
1/4 kop basmati ris, skyllet og drænet
Knivspids salt
1/4 til 1/2 kop kokosmælk, efter smag
Limeskal, efter smag
Ristede mandler eller pistacienødder, hakket, efter smag
Under forberedelse

I en gryde, bringe mælk og 2 spsk af sukker (eller kondenseret mælk, hvis du bruger) i kog over medium varme, omrøring for at forhindre brændende i bunden.
Tilsæt ris, kardemomme og salt. Rør rundt, og drej varmen ned til medium lav. Kog det på en bar simre, hvilket betyder med små eller lejlighedsvise bobler, indtil så meget af mælken er reduceret / blevet absorberet, at det ser i sidste ende som cremet ris kvalt i bare lidt for meget sauce. Dette bør tale om 45 minutter, og du bør røre på lejlighed, så der ikke er nogen brændende. Smag, og tilsæt mere sukker, hvis det ikke er sødt nok for dig.
Fjern gryden fra varmen, og lad den køle af til stuetemperatur. Omrøring det en lille smule, mens det køler hjælper. Når det er cool, overførsel til en skål, skal du trykke på et ark plastfolie direkte på budding, og chill.
Når det er tid til at tjene, løsne budding tilbage op ved omrøring i 1/4 kop kokosmælk indtil godt kombineret. Du kan tilføje flere, hvis du vil. Top med lidt revet limeskal, nogle hakkede nødder, og tjene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *