Carrie Fisher: ‘Star Wars’ Cast kiggede lidt smeltet

Carrie Fisher siger, at den oprindelige Star Wars stemmer kiggede “lidt smeltet “, når de mødtes forud for optagelse på Episode VII.

Den 57-årige skuespillerinde reprises hendes rolle som Prinsesse Leia i blockbuster efterfølger sammen med Harrison Ford, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew og Kenny Baker, der også vender tilbage til franchisen. Hun indrømmer, at det var betryggende at se, at alles udseende havde ændret sig 37 år efter originalen. Når du taler med et publikum på Hay Festival i Wales, sagde hun, “Vi ser alle lidt smeltet. Det er godt at se andre smeltede mennesker. Og det er godt at have os alle i et rum, fordi det er unikt. Jeg mener, jeg tror ikke, de har genforeninger for Borte med blæsten bande.”

Carrie spillede Prinsesse Leia tre gange startende med den oprindelige 197 film, Star Wars Episode IV: A New Hope, og hun mener, at hendes seneste fortolkning vil være hendes bedste: “Vi gør det igen, så jeg kan få Prinsesse Leia ret denne gang. Jeg tror mindre britisk. Jeg kiggede lidt prætentiøst faking accent. Det var en slags viral accent – det kom og gik.”

Optagelserne begyndte i Abu Dhabi tidligere på måneden og forventes derefter at fortsætte på Pinewood Studios i Buckinghamshire, England.

Filmen – som har et manuskript skrevet af instruktøren JJ Abrams og Lawrence Kasban – forventes at åbne over hele verden på December 18, 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *