Bryan Cranston: Godzilla kunne ikke gøre Meth

Bryan Cranston mener, at Godzilla ville være “forfærdelig” på at gøre krystal meth.

The Breaking Bad skuespiller, der solgte stoffet som Walter “Heisenberg ” Hvid i serien, spøgte om monster ikke er i stand til at gøre det ved premieren på sin nye film på Odeon i Londons Leicester Square aftes. “Jeg tror Godzilla ville være forfærdeligt at gøre krystal meth. Du er nødt til at være meget raffineret for at kunne gøre det. Han er et monster, du ved, de har en meget destruktiv karakter,”, sagde han.

Den 58-årige skuespiller, der spiller sammen med Aaron Taylor-Johnson og Elizabeth Olsen i filmen instrueret af Gareth Edwards, hævder også hans karakter, atomforsker Joe Brody, er mere som ham end Walter White eller Hal, som han spillede i Malcolm In The Middle: “De er alle temmelig anderledes. Jeg er ikke som Hal, og jeg er slet ikke som Walter White. Måske denne fyr i denne film er mest som mig .”

Co-star Elizabeth indrømmede, at hun ikke har set mange episoder af Breaking Bad og finder det overraskende, hvordan fans Brian har: “Det er forbløffende, hvor mange fans han har. Jeg kan ikke se [Breaking Bad], jeg har set som tre episoder. Jeg føler, at jeg er det eneste menneske, der ikke ser det.”

Den 25-årige skuespiller hævder også hende og co-star Aaron har en “legende ” forhold på sæt, og hun ser frem til at arbejde sammen med ham mere på Avengers: Age of Ultron. “Vi har faktisk ikke har mange scener sammen i dette, så det er rart at komme til at kende hinanden bedre at arbejde på Avengers. Vi har helt sikkert, at legende, dumme forhold,” sagde hun.

Godzilla rammer teatre på maj 16.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *