Angelina Jolie perfektioneret ‘Maleficent’ Stemme på hendes børn

Angelina Jolie perfektioneret hendes stemme for Maleficent mens badning hendes børn.

Den 38-årige stjerne afprøvet en række forskellige måder at tale med hendes yngel – Maddox, 12, Pax, 10, Zahara, ni, Shiloh, syv, og tvillinger Knox og Vivienne, fem – at perfektionere den måde, hun skal tale som den onde dronning i den nye Disney-film:

“Jeg ville give dem bade, og jeg ville prøve forskellige stemmer på dem, på forskellige nætter. Jeg ville fortælle dem historier i forskellige stemmer, og nogle gange ville de slags gå, “Det er en underlig stemme mor, hvorfor gør du det?” Da jeg gjorde den, de alle begyndte at grine og fik mig til at gøre det igen og igen, og det er sådan jeg opdagede hendes stemme, fordi jeg troede, det skulle være en stemme, der er bare sjovt at lytte til og få virkelig skøre .”

Selvom Angelina og hendes forlovede Brad Pitt ikke ønsker, at deres børn til at gå ind i handler, de tillod Vivienne at spille en ung prinsesse Aurora i filmen, men at få hende til at gøre, hvad de ønskede på sæt viste sig sværere end de oprindeligt indså.

“Hendes første dag på sæt var, da hun var [i en scene] forsøger at fange sommerfuglen, som var en dag, at jeg ikke var i orden, og så mor og far skulle være den slags, det sæt forældre forsøger at få hende til at gøre alt. Jeg holdt pinden… med den blå ting på det og slags dans og gøre hende følge mig, og Brad var på kanten af klippen slags sang og gøre danse og forsøger at få hende til at hoppe ind i hans arme. Og det var latterligt. Vi var udmattede ved slutningen af den dag. Det var så hårdt,” tilføjede hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *