Ændring af min pocheret æg sous vide opskrift

For et par dage siden delte jeg en sous-vide pocheret æg opskrift. Siden da har jeg leget rundt med det og ændre det for at gøre det endnu bedre. I dag har jeg pakket æggene lidt strammere, tvinger al luften fra toppen, tænker det var nøglen til at holde dem fra flydende og madlavning lidt mere. Jeg forsøgte også at fange et billede af det lave niveau koge i min gryde. På billedet fra i dag kan du se forskellen i æggehvide øverst, hvor det blev trukket ind i posen format. Det efterlod toppen bare lidt mere gennemsigtig, end det var i går. Jeg husker en Top Chef episode, hvor Padma ikke engang ville prøve en deltagers parabol, fordi hun følte ægget var stadig lidt rå. I dag følte jeg, at der var en chance for Padma kunne afvise min morgenmad, så jeg poppede det på mikrobølgeovnen i ca. 15 sekunder. I morgen (ja gør dette for en tredje dag – jeg elsker disse!) Jeg vil forsøge at gøre mindre af en pose med ægget. Jeg tror, at ramekin kan være for dyb og noget mere overfladisk ville hjælpe.

Den første dag tilføjede jeg ægget oven på Gobble Green glutenfri vegetabilske hash browns – som i øvrigt var lækre! Jeg kan ikke finde Gobble Green produkter til at være super visuelt tiltalende, og det var den anden ting, vi har prøvet, men det smagte godt!

I dag har jeg sat vores æg på toppen af rester. Dette var en stor skål Andru gjorde, at jeg også ønskede at nævne, fordi det var vores første gang at prøve – nudler. Det måltid var lækkert og bestod endda testen af en 8-årig. Han tilføjede grønkål og gulerødder og lavede sin egen sauce. Vi vil helt sikkert gøre igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *