10 fantastiske apps, der er optimeret til iPhone 6 Retina HD-skærmen

Apple er kendt for at være ekstrem opmærksom på brugeroplevelsen, så da deres nye telefoner med større skærme udkom i september, var det bare et spørgsmål om tid, før apps begyndte at blive optimeret til at drage fordel af denne ændring. Forskellen i opløsning er ganske bemærkelsesværdig, iPhone 6 kommer med en opløsning på 750 af 1334 pixels og en 4,7 inches skærm, og iPhone 6 Plus praler med en opløsning på 1080 med 1920 pixels og en 5,5 inches skærm, mens den forrige generation af iPhones (iPhone 5, 5C og 5S) kom med en 4 tommer skærm med en opløsning på 640 af 1336 pixels. Der er flere apps, der allerede er på vognen med de nye beslutninger – her er de 10 bedste valg.

Facebook Messenger

Den populære chat app udviklet af Facebook var blandt de første apps til at rulle ud en opdatering, og der er en grund til det – tekst, der er optimeret til en bestemt opløsning ser sløret på højere dem, og sløret tekst i en chat app er simpelthen ikke acceptabelt.

Pinterest

Billeder nyder også godt af en højere opløsning, så det er virkelig ikke underligt, at Pinterest – et af de steder, hvor billedelskere er blevet en opdatering, så de kan nyde de nye iPhones’ muligheder. Alle dine yndlingsbilleder er lige blevet bedre!

Evernote

En bedre skærm med en højere opløsning kan også være en god tilføjelse til at få arbejdet gjort mere effektivt, og Evernote er det perfekte eksempel. Den Evernote app fik en stor opdatering med udgivelsen af iPhone 6, bliver forbedret til de større skærme og forbedret opløsning med bedre tekst læsbarhed og en perfekt skaleret tastatur til at gøre at skrive hurtig og naturlig

Wunderlist

Hvis Evernote ikke er din kop te, og foretrækker en mere personlig-orienteret app til at tage noter og holde gøre-dos, kan Wunderlist være lige hvad du leder efter. Den app gør stort set alt Evernote gør, men kommer med mere eye-candy – perfekt til den smukke visning af iPhone 6.

Duolingo (Duolingo)

Duolingo – en af de mest populære sprogindlæring apps gik også iPhone 6-venlige, nu kommer med bedre grafik og en awesome landskab-mode for lettere at skrive på de større tastatur. Dette lyder måske ikke så meget af en forbedring, men når du lærer et sprog med alle mulige nye figurer, der har en større tastatur til at lede efter dem kan være en reel velsignelse.

Alien Blå
Alien Blue er en af de mest populære apps til browsing reddit, og som du ville forvente, det var også en af de første apps til at få iPhone 6 opdatering. Fans af den sociale platform kan nu gennemse indholdet lettere og mere bekvemt end nogensinde før.

BuzzFeed delte et 200
BuzzFeed er en anden populær nyhedskilde, fokuseret på en lidt anderledes vifte af emner end Reddit, men lige så populær. Den opdaterede app udnytter de højere skærme og bedre opløsninger til at pumpe mere indhold op til legetøj, samtidig med at alt ser mere attraktivt ud.

Asfalt 8: Luftbåren
Hvis du er til mobil gaming, bør navnet Asfalt ikke være ukendt for dig. Med udgivelsen af de nye iPhones, spillet har lige fået en af sine største opdateringer, så hvis du ikke har tjekket det ud i et stykke tid, nu er det tid til at gøre det. Den opdaterede version af Asphalt 8: Airborne udnytter den større og skarpere skærm samt den nye 3D-skærm, der er til stede i iOS 8, til at levere hidtil uset grafik. Alle de prangende lys og betagende grafik er lige blevet en hel del bedre. Se selv!

Skærme
Skærme er en app, der giver dig mulighed for at fjernstyre din stationære computer direkte fra din telefon. Indtil nu, dette gjorde ikke meget mening, som 4-tommer skærm af de tidligere iPhones var ikke til megen hjælp, men med stigningen i størrelse og opløsning i de nye enheder, Skærme gør et kraftfuldt comeback.

Første dag
Holde en dagbog kan virke som en barnlig ting at gøre, men det kan være ganske nyttigt, hvis du ønsker en nem måde at huske de dejlige øjeblikke, eller bare ønsker at holde styr på visse elementer i dit liv. Dag et er bare den app til at hjælpe dig, der kommer med en venlig grænseflade og kraftfulde funktioner såsom evnen til at vedhæfte billeder eller kort steder til dine indlæg, og den seneste opdatering bare gør alt ser bedre ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *